Uw peuter naar de peuterspeelzaal of opvang nodig? Dat kan!

Uw peuter naar de peuterspeelzaal?

Ook de peuterspeelzaal zit bij ons in het gebouw. Er is van maandag t/m donderdag een peutergroep van 8.30-11.30 uur. Voor peuters die bij ons ingeschreven worden, is de stap naar onze school minder groot doordat zij al bekend zijn bij ons op school. Zij kennen het gebouw al enigszins en herkennen de leerkrachten die bij ons op school werken. Er is snel contact tussen de leidsters van de peuterspeelzaal en de leerkrachten, zodat een goede overdracht mogelijk is.

Heeft u voor of na schooltijd opvang nodig, dan kan uw kind terecht bij VSO/BSO Middelpunt. De opvanglocatie zit bij ons in het gebouw dus dat is handig voor kinderen én ouders.

 

Voor Schoolse Opvang

De VSO is geopend van maandag t/m donderdag vanaf 7.30 uur. Wilt u eerder opvang? Dat kan! In overleg is opvang voor 7.30 uur ook mogelijk. Ook is er de mogelijkheid voor uw kind(eren) om te ontbijten bij de voorschoolse opvang.

 

Buiten Schoolse Opvang

De BSO is in principe elke middag geopend. Maar dat is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Omdat de eerste kinderen al zijn aangemeld, start de BSO op maandag, donderdag en vrijdag. Het zou heel fijn zijn als dit snel uitgebreid wordt met meerdere middagen!

Er is keuze uit een kort dagdeel, er is dan opvang van 14.15-16.15 uur, of een lang dagdeel. Bij een lang dagdeel is er opvang tot 18.15 uur. Daarnaast is er keuze uit verschillende pakketten.

Tijdens de BSO krijgt uw kind fruit en drinken. Bij een lang dagdeel is er nog een moment waarop we gezellig een cracker of rijstwafel eten.

 

Voor meer informatie over BSO Middelpunt of de peuteropvang dan kunt u bellen met Sandra Verhagen (06 11151234) of mailen naarsandra_v_d_meulen@hotmail.com